Descrierea proiectului

Clientul

Vitesco Technologies (Continental Powertrain Division) este cel mai important dezvoltator internațional și producător de tehnologii de ultimă generație, pentru o mobilitate durabilă. Cu soluții de sistem inteligente și componente pentru propulsii electrice, hibride și cu combustie internă, Vitesco Technologies face mobilitatea curată, eficientă și accesibilă.

Obiective:

Proiectul conceput de Sevenseas Industrial Innovation pentru Vitesco Technologies Brașov are în vedere protecția oamenilor, infrastructurii, echipamentelor și a bunurilor din zonele de depozitare și acces intens circulate.

  1. Protejarea angajaților, infrastructurii clădirii şi a utilajelor împotriva lovirii de către vehicule.
  2. Respectarea tuturor cerințelor legale privind sănătatea și securitatea la locul de muncă, în conformitate cu cele mai înalte standarde aplicate.
  3. Scăderea costurilor legate de mentenanță și recuperarea investiției.

Soluția STOMMPY®:

După o analiză amănunțită a nevoilor clientului, Sevenseas a propus o soluție tehnică personalizată menită să acopere zonele cu risc potențial de accidentare. Pe lângă nevoile stringente ale clientului legate de siguranță, soluția propusă de Sevenseas a fost aleasă cu ajutorul următoarelor aspecte tehnice:

  • Colectarea datelor privind greutatea și viteza vehiculelor folosite în desfășurarea activității zilnice;
  • Calcularea riscului energetic de impact al vehiculelor Clientului pentru a determina rezistența necesară a barierelor de protecție la impact STOMMPY® care trebuie instalate;
  • Alegerea corectă a distanței de montaj astfel încât să se asigure o protecție maximă între barierele de protecție STOMMPY® și zona protejată.

Barierele de protecţie la impact STOMMPY® instalate în cadrul proiectului au fost selectate în funcție de nevoile clientului și a zonelor diferite de protecție.

Share