Noopli® Contamination Control Mats

Noopli® este o soluție de control al contaminării la nivelul solului, care ajută la strategia mai largă de control al contaminării, fiind un sistem eficient atât din punct de vedere al performanței, cât şi al costurilor, faţă de alte soluţii existente (ex. sticky mats).

Solicita mai multe informatii

Știm cât de important este să vă asigurați că mediile de producție controlate sunt protejate împotriva riscului de contaminare.

Noopli® este o pardoseală suplimentară din polimer cu proprietăți ESD (10.5 Ω), lavabilă și antimicrobiană, care captează, reține și reduce contaminarea și transferul de agenți patogeni.

Solicita mai multe informatii

 

Modele Noopli®:

Noopli® Loose Laid

Noopli Loose Laid este special conceput și fabricat pentru a capta, reține și reduce particulele viabile și neviabile transportate de picioare, permițând o protecție eficientă împotriva contaminării.
Instalarea este ușoară, covorul este confecționat ready-to-use. Pur și simplu despachetați, derulați și așezați în zona dorită – fără complicații!

Noopli® Self-install

Noopli Self-Install este special conceput și fabricat pentru a capta, reține și reduce particulele viabile și neviabile transportate de picioare, permițând o protecție eficientă împotriva contaminării.
Instalarea este ușoară – pur și simplu se despachetează și se plasează în zona dorită – fără complicații!

Noopli® Walk

Instalat de către tehnicieni de service calificați, Noopli Walk este special conceput și fabricat pentru a capta, reține și reduce particulele viabile și neviabile transportate de picioare și de roți mici, permițând o protecție eficientă împotriva contaminării.
Utilizați pentru o varietate de zone, indiferent de formă și dimensiune, pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de control al contaminării.

Noopli® Pro

Instalat de către tehnicieni de service calificați, Noopli Pro este special conceput și fabricat pentru a capta, reține și reduce particulele viabile și neviabile transportate de picioare și de roți, permițând o protecție eficientă împotriva contaminării în zonele cu trafic intens, care conțin de obicei stivuitoare.
Noopli Pro este conceput pentru a se adapta zonelor în care este instalat, permițând soluții de proiectare personalizate care includ margini din oțel inoxidabil de nivel superior pentru o performanță îmbunătățită, asigurând atingerea obiectivelor de control al contaminării.

EXEMPLE DE UTILIZARE

Solicita mai multe informatii